Risotto met bospaddenstoel of zeevruchten
Share
Voorbeeld risotto met zeevruchten:
Ingrediënten:
- Risotto;
- Zeevruchten;
- Zalm aroma;
- Kreeft aroma;
- Parmezaan.
- Bak een gewenste hoeveelheid zeevruchten op een laag vuurtje en zet deze vervolgens even aan de kant.
- Kook nu de risotto gaar en voeg de gebakken zeevruchten toe.
- Voeg parmezaan, zout en andere gewenste kruiden toe.
- Voeg vervolgens de smaak van zeevruchten toe met het natuurlijk zalm en/of kreeft aroma.
Voorbeeld risotto met bospaddenstoelen:
Ingrediënten:
- Risotto;
- Bospaddestoelen;
- Natuurlijk bospaddenstoel aroma;
- Parmezaan.
- Bak de gewenste hoeveelheid bospaddenstoel op een laag vuurtje en zit vervolgens even aan de kant.
- Kook nu de risotto tot een gewenste textuur en voeg de gebakken bospaddenstoelen toe.
- Voeg een beetje parmezaan, zout en andere gewenste kruiden toe.
- Verdiep vervolgens de smaak van de bospaddestoelen in je risotto met het bospaddenstoel aroma.