Veelgestelde vragen over aroma’s

Wil je meer weten over aroma’s voor de horeca en andere voedselbereiders? Op deze pagina beantwoorden we vele vragen over onze geconcentreerde smaakstoffen. Andere vragen? Stel ze aan ons via onze contactpagina.

Onze aroma’s zijn verkrijgbaar in hoeveelheden vanaf 150 milliliter of gram. Er is in principe geen maximumhoeveelheid. Als je op een productpagina een offerte-aanvraag doet, kan je de gewenste hoeveelheid selecteren.

Ontdek alle smaakversterkers

Alle prijzen voor de aroma’s zijn verkrijgbaar via een offerte op maat. Je vraagt een offerte aan via een productpagina.

Bekijk al onze smaakstoffen

Aroma’s van The Flavorist kunnen zowel in koude als warmte voedselbereidingen worden gebruikt én in drankjes. Aroma’s zijn beschikbaar in vloeibare of in poedervorm, of allebei. Dat maakt de aroma’s geschikt voor vrijwel iedereen die voedsel bereidt: van restaurants tot bakkers en van cocktailbars tot grootkeukens.

Of een aroma in poedervorm, vloeibare vorm of in beide vormen beschikbaar is, lees je bij elk individueel aroma.

Ontdek alle smaakstoffen

The Flavorist heeft ruim 300 aroma’s in het standaardassortiment, onderverdeeld in categorieën:

Zoek je een aroma’s dat zich niet in ons assortiment bevindt? Of zoek je een variatie op een aroma uit ons gamma? Neem contact met ons op. Dan kijken we of het aroma op maat te maken is voor je. Wie weet nemen we het op in ons standaardaanbod!

Alle smaakversterkers

Nee, onze aroma’s bevatten nooit alcohol. Zelfs de smaakversterkers in de categorie ‘Drank’ bevatten geen alcohol.

Bekijk alle aroma’s

Nee, onze aroma’s bevatten nooit vlees, vis of andere dierlijke stoffen. Zelfs de smaakversterkers in de categorie ‘Hartige smaken’ bevatten geen dierlijke bestanddelen.

Bekijk het aroma-assortiment

Verkrijgbaar bij

Smaakaromas verkrijgbaar bij Metro

Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
doing you a flavor