Poedersuiker met aroma

Poedersuiker, heerlijk zoet en een geweldige afwerking voor pannenkoeken, desserts, patisserie en andere gerechten. Maar wat als je een speciale twist zou kunnen geven aan je poedersuiker? Voeg er een poederaroma aan toe en verras je gasten met een speciale smaak.

Hieronder vind je alvast een paar voorbeeldjes van poedersuiker met aroma:

  • Poedersuiker (1kg)
  • Geroosterde amandel aroma (7gr) – poedervorm

 

  • Poedersuiker (1kg)
  • aardbei aroma (4gr) – poedervorm
  • citroenzuur (2gr)

 

  • Poedersuiker (1kg)
  • Tonka aroma (7gr) – poedervorm

Bereiding:

De bereiding is zeer simpel, voeg de poedersuiker, het aroma en eventueel citroenzuur toe in een kom en mix even door met een klopper. Het poedervormig aroma zal perfect oplossen in het poedersuiker, dat is weer een voordeel van aroma’s in poedervorm.

Ben je alvast benieuwd naar onze smaken? Klik hier om ons volledige assortiment te zien.

Smakelijk!